چهارشنبه 27 تیر 1397

کليدواژه ها :
تاریخ مخابره : / /
گروه خبري :
تمام موارد اختياري مي باشند.

با انتخاب هريک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهيد کرد. براي بازگشت به حالت اوليه کليد "نمايش همگي" را فشار دهيد.
  اموزش کارکنان
  اخبار فرهنگی
  آموزشهای ازاد

•   برگزاری دوره‌های ارتقاء پایه نظام مهندسی گرایش نقشه برداری توسط آموزشکده نقشه برداری
گروه خبري :  آموزشهای ازاد         تاریخ :  1397/03/23
آموزشکده نقشه برداری با اخذ مجوّز از سازمان نظام مهندسی دوره‌های ارتقاء پایه نظام مهندسی را برگزار می‌نماید. 1-تهیه‌ی نقشه‌های مسطّحاتی و رقومی عملیات خاکی 2-تطبیق زمین با اسناد مالکیت و پیاده کردن زمین و عناصر ساختمانی 3-محاسبات و ترسیمات کامپیوتری و نرم‌افزارهای تخصصی شماره تماس:66071145

•   انتصاب آقای دکتر فلّاحی به عنوان رئیس آموزشکده نقشه برداری
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1397/03/10
طی حکمی از سوی جناب آقای مهندس شفیعی ریاست محترم سازمان نقشه برداری کشور، جناب آقای دکتر غلامرضا فلّاحی بعنوان رئیس آموزشکده نقشه برداری منصوب گردیدند.

•   انتصاب اقای دکتر جمور بعنوان معاون فنی سازمان نقشه برداری کشور
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1397/03/10
جناب آقای مهندس مسعود شفیعی، رئیس محترم سازمان نقشه برداری کشور، با صدور حکمی جناب آقای دکتر یحیی جمور عضو هیئت علمی آموزشکده نقشه برداری را به عنوان معاون فنی سازمان نقشه برداری کشور منصوب نمودند.

•   اولین کارگاه آموزشی چارچوب‌های مرجع مختصات کشور
گروه خبري :  آموزشهای ازاد         تاریخ :  1397/03/08
اولین کارگاه آموزشی چارچوب‌های مرجع مختصات کشور مبنای تعیین موقعیت مسطحاتی و سیستم ارتفاعی ایران

•   تغییر زمان انتخاب واحد
گروه خبري :  آموزش دانشجویی         تاریخ :  1396/11/10
بر اساس اعلام مدیریت آموزش دانشجوئی دانشکده، زمان انتخاب واحد دانشجویان برای ترم دوم 96-97 (بهمن ماه) از روزهای 10 و 11 بهمن به روزهای 11 و 12 بهمن موکول شد.

•   بررسی سرفصل دوره کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری - کارتوگرافی برای اولین بار در کشور
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1396/10/26
برای اولین بار در کشور، سر فصل دوره ی کارشناسی ارشد مهندسی نقشه برداری - کارتوگرافی جهت بررسی و تصویب در دستورکار دفتر برنامه ریزی آموزش عالی کشور قرار گرفت. لازم به ذکر است این برنامه طی دو سال پژوهش و تحقیق توسط آموزشکده نقشه برداری و با همکاری دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی خواجه نصیر

•   انتصاب مهندس شفیعی بعنوان رییس سازمان نقشه برداری کشور
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1396/08/21
جناب آقای دکتر محمدباقر نوبخت، معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، با صدور حکم جناب آقای مهندس مسعود شقیعی را به عنوان رئیس سازمان نقشه برداری کشور منصوب نمودند.

•   انتصاب آقای دکتر قراگوزلو بعنوان سرپرست آموزشکده
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1396/07/16
طی حکمی از جانب جناب آقای دکتر اردلان ریاست محترم سازمان نقشه برداری کشور، جناب آقای دکتر علیرضا قراگوزلو بعنوان سرپرست آموزشکده نقشه برداری منصوب گردیدند.

•   برنامه زمانی ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان
گروه خبري :  آموزش دانشجویی         تاریخ :  1396/06/27
پذیرفته شدگان آزمون سراسری لازم است با در دست داشتن مدارک لازم در زمانهای ذیل به آموزشکده نقشه برداری مراجعه نمایند.

•   اعلام اسامی چند برابر ظرفیت پذیرفته شدگان دوره کاردانی به کارشناسی جهت مصاحبه
گروه خبري :  آموزش دانشجویی         تاریخ :  1396/06/13
اطلاعیه در خصوص زمان و محل مصاحبه از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت پذیرش رشته تحصیلی مهندسی تکنولوژی نقشه برداری در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1396 (کد رشته محل های 3195 و 3199)

•   تعطیلی کلاس‌های آموزش‌های آزاد در روز شنبه مورخ 14 مرداد
گروه خبري :  آموزشهای ازاد         تاریخ :  1396/05/10
با عنایت به تعطیلی نهادهای دولتی در روز شنبه مورخ 14 مرداد 96 به اطلاع دانشجویان دوره‌های آزاد می رساند، کلاس‌های هفته ی آینده از روز یکشنبه آغاز خواهد شد.

•   زمان برگزاری درس ژئودزی ماهواره ای
گروه خبري :  آموزش دانشجویی         تاریخ :  1396/04/21
دانشجویانی که درس ژئودزی ماهواره‌ ای را پاس ننموده اند، با مراجعه به قسمت آموزش برای اخذ درس اقدام نمایند. شروع کلاسها از یکشنبه 25 تیر ساعت 8 صبح می باشد. حضور دانشجویان در جلسه اول اکیداً الزامی است.

•   تعطیلی آموزشکده(سوم تیرماه لغایت هفتم تیرماه 96)
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1396/03/29

•   اعلام تقویم و برنامه های آموزشی دوره های تخصصی آزاد و کوتاه مدت سال 1396
گروه خبري :  آموزشهای ازاد         تاریخ :  1395/12/24

•   برگزاری دوره فوق العاده ژئودیتابیس از تاریخ 10 مهر لغایت 14 مهر دوره های آزاد آموزشکده
گروه خبري :  آموزشهای ازاد         تاریخ :  1395/06/29

•   مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی نا پیوسته
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1395/06/24

•   جدول شهریه دانشجویان
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1395/06/14
همراه با امکان پرداخت آنلاین

•   تاریخ و زمان مصاحبه آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1395
گروه خبري :  اخبار آموزشکده         تاریخ :  1395/06/03
اطلاعیه در خصوص زمان و محل مصاحبه از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت پذیرش رشته تحصیلی مهندسی تکنولوژی نقشه برداری در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1395 (کد رشته محل های 3229 و 3232)

•   وام دانشجویی
گروه خبري :  اخبار فرهنگی         تاریخ :  1395/05/04
ثبت نام وام دانشجویی از اول تیر به مدت دو ماه انجام خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir مراجعه نمائید. مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی

•   برگزاری دوره نظام مهندسی ساختمان در صلاحیت رشته نقشه برداری "تطبیق زمین با اسناد مالکیت و پیاده کردن زمین و عناصر ساختمانی"
گروه خبري :  آموزشهای ازاد         تاریخ :  1395/01/25

1 2 3 4 5 6 7

كليه حقوق اين سایت متعلق به آموزشکده نقشه برداری  مي باشد.
اجرا:  پالیز